
Svaku slatku priču koja izađe iz naše poslastičarnice pričamo od prvog do poslednjeg slova, odnosno sastojka, jer je to preduslov zdrave saradnje, garant kvaliteta i dobar put ka lojalnosti. Proizvodnja kolača odvija se u našem objektu u okviru restorana Smokvica Molerova. Na tom mestu, svakog dana, punih pet godina, naš maestro sa palicom, Pastry Chef Slobodan Potežica Sloba zajedno sa svojim poslastičarima izbacuje Smokvicine delicije, koje se svakog jutra dopremaju u ostale restorane. Repertoar kolača se razlikuje od Smokvice do Smokvice, a meni sa kolačima se redovno obogaćuje. Tu su i nedeljni Specijali po kojima su naši restorani već poznati – kada se našim gostima predstavljaju sasvim novi kolači, Slobini eksperimenti, ili modifikacije postojećih.
Četiri „zvezde“ koje možete da nađete u svakoj Smokvici na ovom mestu vam s ponosom predstavljamo:
Smokvica Cheese Cake sa karamelom
Tart Tatin – karamelizovane jabuke, hrskavo testo, sladoled od vanile
Brownies – klasičan, serviran sa šlagom i sladoledom od vanile
Sufle od lešnika sa belom čokoladom – serviran sa sosom od vanile i sladoledom
Bonus Track: Naš Tiramisu – mascarpone, espresso, biskvit, obavezno probajte ako se nađete u Molerovoj, Airport City-ju, Zemun Parku i Rajićevoj (gde se služi u teglicama).
U Jovanovoj i Rajićevoj možete probati Čokoladni fondan – serviran sa sladoledom od vanile i džemom od višnje, i našu Nugat tortu – sa testom od domaćeg biskvita, musom od lešnika, čokoladnim ganašom i glazurom od crne čokolade
Svaku slatku priču koja izađe iz naše poslastičarnice pričamo od prvog do poslednjeg slova, odnosno sastojka, jer je to preduslov zdrave saradnje, garant kvaliteta i dobar put ka lojalnosti. Proizvodnja kolača odvija se u našem objektu u okviru restorana Smokvica Molerova. Na tom mestu, svakog dana, punih pet godina, naš maestro sa palicom, Pastry Chef Slobodan Potežica Sloba zajedno sa svojim poslastičarima izbacuje Smokvicine delicije, koje se svakog jutra dopremaju u ostale restorane. Repertoar kolača se razlikuje od Smokvice do Smokvice, a meni sa kolačima se redovno obogaćuje. Tu su i nedeljni Specijali po kojima su naši restorani već poznati – kada se našim gostima predstavljaju sasvim novi kolači, Slobini eksperimenti, ili modifikacije postojećih.
Četiri „zvezde“ koje možete da nađete u svakoj Smokvici na ovom mestu vam s ponosom predstavljamo:
Smokvica Cheese Cake sa karamelom
Tart Tatin – karamelizovane jabuke, hrskavo testo, sladoled od vanile
Brownies – klasičan, serviran sa šlagom i sladoledom od vanile
Sufle od lešnika sa belom čokoladom – serviran sa sosom od vanile i sladoledom
Bonus Track: Naš Tiramisu – mascarpone, espresso, biskvit, obavezno probajte ako se nađete u Molerovoj, Airport City-ju, Zemun Parku i Rajićevoj (gde se služi u teglicama).
U Jovanovoj i Rajićevoj možete probati Čokoladni fondan – serviran sa sladoledom od vanile i džemom od višnje, i našu Nugat tortu – sa testom od domaćeg biskvita, musom od lešnika, čokoladnim ganašom i glazurom od crne čokolade
Misija
Misija je bila poznata od samog početka:
služiti najbolju hranu i piće – ništa manje od toga.
SMOKVICA RESTORANI
Jovanova +381 63 446 257
Molerova +381 63 608 446
Airport City +381 69 4464054
Kralja Petra +381 69 4464056
Zemun Park +381 62 220 814
Ada +381 69 44 64 031
BED & BREAKFAST
SMOKVICA Bed & Breakfast
Ul. Molerova 33:
+381 69 44 46 403
Ul. Gospodar Jovanova 45a:
+381 69 44 64 002
KETERING
SMOKVICA Ketering:
+381 69 44 64 065
Venčanja i proslave:
+381 60 699 0042;
+381 60 699 0043