Smokvica Airport City

Adresa: Ul. Omladinskih brigada 90a, Novi Beograd
Telefon: +381 69 44 64 054
Radno vreme:
Radnim danima:
08h – 20h

*Mogućnost organizovanja venčanja i proslava (Više informacija na ovom linku).

*Doručak se služi do 11:30h.
*Mogućnost dostave hrane i keteringa u okviru poslovnog parka Airport City. Porudžbine za dostavu hrane se primaju od 11h.
*Ukoliko se koristi usluga dostave hrane, dajemo 10% na cene iz jelovnika, a minimalni iznos porudžbine je 400RSD.
*Happy hour! Svakog radnog dana od 16h – 20h po ceni jednog, dobijate dva alkoholna pića.
*Rezervacije stolova se primaju za hranu i za piće.
*U našem restoranu Smokvica Airport City organizujemo manifestaciju „Dani internacionalne kuhinje“.

U okviru Airport City-ja, jednog od najvećih beogradskih poslovnih kompleksa, nalazi se i naša Smokvica. Usluga je u potpunosti prilagođena potrebama zaposlenih u okviru poslovnog parka Airport City. I baš kako nalaže ovaj „grad u gradu“, Smokvica je restoran koji dnevno ugosti pozamašan broj posetilaca, te nije slučajno da predstavlja omiljeno mesto predaha velikom broju poslovnih ljudi.

Zaposleni u ovom restoranu su u potpunosti posvećeni pripremanju i posluživanju hrane beskompromisne svežine i kvaliteta, spremni da ugoste svakog gosta i obezbede mesto više tokom ručka koji predstavlja dnevni špic.

Za sva alkoholna pića predviđeni su “srećni sati” od 16 do 20h, od ponedeljka do petka, kada je po ceni jednog moguće popiti dva pića.

Restoran je otvoren radnim danima od 8 do 20h, dok su dani vikenda rezervisani za privatne zabave, rođendane i venčanja, koje možete proslaviti baš u ovom prostranom i modernom prostoru. Ukupno 210 sedećih mesta, velika bašta i obezbeđen parking su kapaciteti restorana koji to omogućavaju, a čitav tim iskusnih planera venčanja učiniće da ostvarite svoj san. Uz pomoć jednog od najiskusnijih šefova kuhinje u Beogradu, odaberite samo najbolje za ovu priliku, bilo da se radi o tradicionalnom ili internacionalnom meniju, serviranom kao buffet ili set meni.

Smokvica Airport City
Smokvica Airport City
Online naručivanje hrane
Smokvica Airport City

Smokvica Airport City
Smokvica Airport City
Smokvica Airport City
Smokvica Airport City