Smokvica Molerova

Adresa: Ul. Molerova 33, Vračar
Telefon: +381 63 608 446
Radno vreme:
Radnim danima (osim petka) i nedeljom:
07h – 24h B&B
08h – 24h restoran (porudžbine hrane se primaju do 23h)
Petkom i subotom:
07h – 01h B&B
08h – 01h restoran (porudžbine hrane se primaju do 24h)

*Doručak se služi do 12h radnim danima. Subotom i nedeljom do 13h.
*Rezervacije stolova se primaju samo za hranu, ne i za piće.
*Specijali – Nedeljni meni: Naš šef kuhinje, Bane, svake nedelje osvežava meni zanimljivim jelima i novim ukusima, dok poslastičar Sloba sa ekipom, izbacuje svoje specijalne delicije.

Privlačna i ušuškana, Smokvica u Molerovoj je restoran ležerne atmosfere a istovremeno i prijateljski café u komšiluku, dizajniran u Provansa stilu. U njegovom sklopu nalazi se i Bed & Breakfast koji pred svoje goste ne stavlja nikakva ograničenja.

Kada kročite u ušuškano vračarsko dvorište, iznenadićete se veličinom cvetne bašte i sofisticiranim stilom kojim je ovaj lokal uređen. Bašta je popločana ciglom, stolovi su postavljeni pod krošnjama drveća koje pravi šareni hlad, а mesto na lučnoj terasi pruža vam prijatan pogled na celokupnu prostranu baštu. Tvrdimo da je malo šta lepše od laganog obroka uz čašu vina u ovako prijatnoj atmosferi.

Tokom hladnih dana, poseban užitak pruža zatvoreni deo, odnosno komforna vračarska kuća francuskog šarma. U njoj možete obedovati pored romantičnog kamina sa svećama ili odsesti u jednoj od 8 nepretenciozno uređenih soba koje se nalaze na spratu. Ovaj posebno osmišljen koncept Bed & Breakfast, je ono što Smokvicu Vračar izdvaja u ponudi, jer vas od urbanog Beograda i mirnog smeštaja dele samo jedne drvene stepenice koje vode na sprat.