Follow a manual added link

SMOKVICA POSLASTIČARNICA

Follow a manual added link

SMOKVICA POSLASTIČARNICA

Svaku slatku priču koja izađe iz naše poslastičarnice pričamo od prvog do poslednjeg slova, odnosno sastojka, jer je to preduslov zdrave saradnje, garant kvaliteta i dobar put ka lojalnosti. Proizvodnja kolača odvija se u našem objektu u okviru restorana Smokvica Molerova. Na tom mestu, svakog dana, punih pet godina, naš maestro sa palicom, Pastry Chef Slobodan Potežica Sloba zajedno sa svojim poslastičarima izbacuje Smokvicine delicije, koje se svakog jutra dopremaju u ostale restorane. Repertoar kolača se razlikuje od Smokvice do Smokvice, a meni sa kolačima se redovno obogaćuje. Tu su i nedeljni Specijali po kojima su naši restorani već poznati – kada se našim gostima predstavljaju sasvim novi kolači, Slobini eksperimenti, ili modifikacije postojećih.

Četiri „zvezde“ koje možete da nađete u svakoj Smokvici na ovom mestu vam s ponosom predstavljamo:

Smokvica Cheese Cake sa karamelom
Tart Tatin – karamelizovane jabuke, hrskavo testo, sladoled od vanile
Brownies – klasičan, serviran sa šlagom i sladoledom od vanile
Sufle od lešnika sa belom čokoladom – serviran sa sosom od vanile i sladoledom

Bonus Track: Naš Tiramisu – mascarpone, espresso, biskvit, obavezno probajte ako se nađete u Molerovoj i Airport City-ju.
U Jovanovoj i Rajićevoj možete probati Čokoladni fondan – serviran sa sladoledom od vanile i džemom od višnje, i našu Nugat tortu – sa testom od domaćeg biskvita, musom od lešnika, čokoladnim ganašom i glazurom od crne čokolade

Svaku slatku priču koja izađe iz naše poslastičarnice pričamo od prvog do poslednjeg slova, odnosno sastojka, jer je to preduslov zdrave saradnje, garant kvaliteta i dobar put ka lojalnosti. Proizvodnja kolača odvija se u našem objektu u okviru restorana Smokvica Molerova. Na tom mestu, svakog dana, punih pet godina, naš maestro sa palicom, Pastry Chef Slobodan Potežica Sloba zajedno sa svojim poslastičarima izbacuje Smokvicine delicije, koje se svakog jutra dopremaju u ostale restorane. Repertoar kolača se razlikuje od Smokvice do Smokvice, a meni sa kolačima se redovno obogaćuje. Tu su i nedeljni Specijali po kojima su naši restorani već poznati – kada se našim gostima predstavljaju sasvim novi kolači, Slobini eksperimenti, ili modifikacije postojećih.

Četiri „zvezde“ koje možete da nađete u svakoj Smokvici na ovom mestu vam s ponosom predstavljamo:

Smokvica Cheese Cake sa karamelom
Tart Tatin – karamelizovane jabuke, hrskavo testo, sladoled od vanile
Brownies – klasičan, serviran sa šlagom i sladoledom od vanile
Sufle od lešnika sa belom čokoladom – serviran sa sosom od vanile i sladoledom

Bonus Track: Naš Tiramisu – mascarpone, espresso, biskvit, obavezno probajte ako se nađete u Molerovoj i Airport City-ju.
U Jovanovoj i Rajićevoj možete probati Čokoladni fondan – serviran sa sladoledom od vanile i džemom od višnje, i našu Nugat tortu – sa testom od domaćeg biskvita, musom od lešnika, čokoladnim ganašom i glazurom od crne čokolade

GALLERY

view more >